Agenda

Januari
20 Dag 1 Masterclass 2018
24 Jij en Geld
30 Jij en je Werk (Studie)

Februari
2 Jouw Persoonlijke Groei
3 Dag 2 Masterclass 2018
5 5- daagse Hoe creëer ik mijn ideale baan Challenge
6 Jij en Geld
7 Jij en je Werk (Studie)
19 Jij en je Onderneming
23 Afscheid nemen van je Burn-Out
24 Dag 3 Masterclass 2018

Maart
2 Afscheid nemen van je Burn-out
3 Jij en de Ander
5 5- daagse Singel Challenge
6 Jij en Geld
9 Jij en je Onderneming
10 Dag 4 Masterclass 2018
16 Jij en je Werk (Studie)
26 Jouw Persoonlijke Groei
31 Dag 5 Masterclass 2018

 

Challenge >> Elke maand is er een nieuwe Challenge met nieuwe inzichten over telkens een ander onderwerp. De Challenges zijn gratis. 

Masterclass 2018 >> Wil jij werken aan de beste versie van jezelf, van je relatie, in overvloed leven en het leven, leven wat bij jou past? Wil jij van de stress af, van het gepieker en malen in je hoofd? Wil jij leven in vertrouwen en kunnen genieten, geluk ervaren en het gevoel van dankbaarheid ervaren? Samen met dezelfde groep spreken we een heel jaar af en werken we aan de beste versie van ons zelf en gaat 2018 ons jaar worden. Zie tabblad Masterclass 2018. 

Jouw Persoonlijke Groei >>Wil jij kennis maken met Puur-Gevoel? Wil jij werken aan de Beste versie van jezelf? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Jij bent niet je gedachte. Door te leren werken met overtuigingen haal jij het beste van jezelf naar boven. 

Jij en de Ander >> Ben jij nog singel en wil je graag een partner? Of heb jij een partner, maar je wil graag werken aan de beste versie van je relatie? Of wil jij de relatie verbeteren tussen jou en een collega/familielid/vriend(in)? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Jij bent niet je gedachte. Door je overtuigingen te veranderen, verandert je gedachte en hierdoor veranderen de keuzes en beslissingen die je maakt. Hierdoor voel jij je anders en ga je ergernissen, boosheid en frustratie inleveren voor Geluk, Genieten en Vertrouwen. 

Jij en Geld >> Ervaar jij een gevoel van tekort in je leven? Zou je meer in overvloed willen leven? Door je overtuigingen leef jij niet het leven wat je graag zou willen. Overtuigingen kun je veranderen, hierdoor veranderen je gedachtes en daardoor ga je keuzes en beslissingen maken die je nu nog niet in je op komen. Door mee te doen aan deze workshop krijg jij inzicht in je geld gedachtes. Wil jij meer geld ontvangen en meer kunnen uitgeven, beslis dan vandaag dat je afscheid neemt van je oude gedachtes en schrijf je in voor de workshop. 

Jij en je Werk (Studie) >> Weet jij wat je passie of missie is? Weet jij waar jij blij van wordt? Leer in deze workshop wat bij jou past en ga in vertrouwen leven dat je altijd je passie kan volgen. 

Afscheid nemen van je Burn-Out >> Heb jij een Burn-Out of een Burn-Out gehad? Dan past deze workshop goed bij jou! Je werkt aan de beste versie van jezelf. Dit heb je namelijk lang genoeg niet gedaan. Door het leven te gaan leven wat bij jou past en waar jij voor staat ga jij energie krijgen waardoor je niet meer te stoppen bent. 

Jij en je Onderneming>> Een eigen onderneming starten of hebben zijn goede lessen voor je Persoonlijke Groei. Dit gaat gepaard samen. Telkens kom je in nieuwe fases met issues die je mag overwinnen. Samen met een groep andere ondernemers heb jij de perfecte sparringspartners om verder te komen in je bedrijf. Samen helpen we elkaars overtuigingen te veranderen, waardoor verdere groei mogelijk is. 

De kosten zijn €97,- per dag. De tijden zijn van 09:30 tot 15:00. Mocht de dag je niet uit komen en wil je graag een andere dag, dan kunnen we daar in de planning rekening mee houden. Laat dit dan weten via info@puur-gevoel.nl of via whatsapp 06-11031863. De locatie en overige informatie wordt via e-mail bekend gemaakt en zal in Sint-Oedenrode plaats vinden.

Heb je interesse in een van de workshops, meld je dan aan via info@puur-gevoel.nl of via whatsapp 06-11031863.