Even voorstellen

Mijn naam is Kimberley van Steenbergen. Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. In 2016 heb ik mijn baan in het bedrijfsleven opgegeven om me volledig te richten op het geven van coaching, persoonlijke sessies, presentaties en het geven van cursussen op het gebied van stress en de levensvragen die je hebt.

Om dit avontuur aan te gaan heb ik eerst een aantal overtuigingen verandert. Angsten zoals, kan ik dit wel, wie zit er nu op mij te wachten, is het financieel haalbaar, enz. Het mooiste avontuur is het volgen van je passie, dat gun ik iedereen.

Met de Coaching die ik geef veranderen we de gedachtes die je tegenhouden van de weg die je graag wilt volgen. Wat nu zo moeilijk voor je lijkt, blijkt dat in de praktijk alles mogelijk is. En na de coaching kan je het zelf dan weet je weer te vertrouwen op je intuïtie en je gevoel. Ook heb je weer volledig vertrouwen en creativiteit om verder te gaan.
Ieder persoon is anders en heeft zijn eigen handboek, de sleutel ligt daar waar iemand zijn eigen handboek leert lezen en volgen.

Mijn missie is om stress weg te halen bij mensen en dit terug te ruilen voor een leven vol vertrouwen, genieten en geluk.