Gepost op

Sla jij de griep volgend jaar ook over?

En toen was daar het besef dat ik al 2 jaar niet ziek ben geweest.
Herken je het dat je elk jaar wel een keer ziek bent? Oorontsteking, griep, migraines? Wat komt bij jou elk jaar terug? Elk jaar had ik begin van het jaar keelontsteking. Standaard…. Het was ook de enige week in het jaar dat alles me gestolen kon worden en dat ik me volledig op mezelf focuste. Een soort van me-time, het enige nare was dat ik er ook pijn voor moest hebben. Terwijl half Nederland zojuist de griep achter de rug heeft, kwam ik tot het besef dat ik al 2 jaar niet ziek ben geweest.

En dan kun je zeggen dat het toeval is. Buiten om dat ik niet meer geloof in toeval, omdat je heel je realiteit zelf creëert. Heb ik nu ook het besef dat ziek zijn een functie heeft. Welke ziekte je ook hebt, alles heeft een reden. En al begeef ik me (nog) niet op glad ijs om te zeggen dat je bijvoorbeeld kanker zelf creëert, daar doe ik geen uitspraak over. (Mocht je iemand kennen met een ernstige ziekte, wil ik je graag kosteloos helpen. Ik vergroot hiermee mijn kennis en de ander krijgt sowieso een positieve mindset). Wil ik wel zeggen dat migraine, griep, ontstekingen in je lijf komen met een reden. Je maakt jezelf ziek. Wij maken ons ziek met onze eigen overtuigingen. Er is ook goed nieuws aan; we maken ons zelf beter met onze gedachten en overtuigingen.

Is er iets wat je negeert? Luister jij wel naar jezelf? Verlang je anders? Op relatie-werk of financieel vlak? Welk inzicht heb jij nu nog niet?

Mijn advies is om te leven vanuit je gevoel. Je gevoel geeft aan waar je nu staat en waar je heen wilt. Wat is er voor nodig om te staan waar je heen wilt? Volg je verlangen. Luister naar je verlangens. Pak al je belemmerende overtuigingen aan die je in de weg staan. Er is 1 ding voor nodig: je mag je angsten in de ogen aan durven te kijken. Maar als je er eenmaal voor gaat, dan wil je niet meer terug. Het wordt alleen maar beter en beter. Stap voor stap en dag voor dag.

Leven vanuit je gevoel is het mooiste wat er is. Omdat je namelijk jouw leven, leeft! Het is niet moeilijker dan dit. Je doet wat JIJ wilt. En kan dit? Jazeker! En alles wat er nu in je op komt, dat het niet kan is een belemmerende overtuiging.

Herken jij je enorm in mijn verhaal en heb ik je interesse gewekt? Voor slechts €17,- kun je kennis maken met Puur-Gevoel. In 13 weken krijg jij inzicht hoe je jouw leven kan veranderen. Wat ervoor nodig is om te kunnen leven vanuit je gevoel. Wat ervoor nodig is om de angsten los te kunnen laten. In 13 weken leer ik je hoe je kunt leven vanuit je gevoel. Hoe je kunt stoppen met geleefd te worden en hoe je dit kunt veranderen in de schrijver te worden van je eigen boek.

Ja, ik wil Kennismaken met Puur-Gevoel

13 gedachten over “Sla jij de griep volgend jaar ook over?

 1. Volgens mij kun je de griep niet overslaan. Hoewel je het natuurlijk wel kunt proberen : ) En nooit geschoten is altijd mis.

  1. Ik begrijp dat je zo denkt, zo dacht ik voorheen ook.

  2. Jouw gedachten zorgen voor jouw werkelijkheid. Dus alles kan…

 2. Ik ben meestal maar een keer in het jaar zit en dan ook even goed twee weken ziek ook haha

 3. Met een positieve mindset kan je inderdaad veel bereiken, alleen is het wel lastig als je in een rolstoel zit want ik denk niet dat ik opeens weer goed ga kunnen wandelen dankzij een positieve mindset.

  1. Is inderdaad een interessante vraag… Denk je in mogelijkheden of zijn er al conclusies getrokken? Denk iig in mogelijkheden, je zou niet de eerste zijn die weer gaat lopen. Maar misschien is het je verlangen van je ziel om dit leven vanuit een rolstoel mee te maken…. Dit kan alleen diegene voelen die in een rolstoel zit.

 4. Ik zou de griep best eens willen overslaan! Dit jaar was ik zeker aan de beurt. Normaal houdt het een beetje op met snotteren.

 5. Ja… dat zou ik ook de griep dit jaar willen overslaan maar soms kan je helaas niet tegen houden. Van griep tot kriebelhoest

 6. Ik ben gelukkig (afkloppen) al jaren niet ziek geweest. Goed slapen, goed eten en happy izjn werkt nog gelukkig, maar helaas is een lijf niet te controleren

  1. Mooi! Je lijf kun je niet controleren is ook een interessante overtuiging…

 7. Ik kan doen wat ik wil, maar ik sla de griep nooit over! 🙂 Ik heb hem het afgelopen jaar 3 keer gehad.

  1. Wat jij denkt is waar, het is jouw waarheid. Je zou kunnen starten met erin te geloven dat je de griep altijd over slaat😁
   Het gaat allemaal om de mindset!

 8. Ik denk dat ik één van de weinigen ben die hem heeft overgeslagen dit jaar, want iedereen rond mij is ziek gevallen, maar ik dus niet (ik ga niet te vroeg juichen natuurlijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *